Leeftijd:Vierde & vijfde leerjaar
Tijdstip:Op zaterdag : 14u00 - 17u00
Nodig:Een zakje met fruit/koek & drank OF €0,50 voor drankje
Kamp:Paaskamp: 9-11 april 2020/Groot kamp 13-20 juli 2020
E-mail: Wolven@scoutswaarschoot.be

Takleider: Akela


TL - Wolven

0496 13 04 62
E-MailLeiding

Jacala

ATL - Wolven


E-Mail


Kigo

ATL - Wolven


E-MailDahinda

ATL - Wolven


E-Mail


Mang

ATL - Wolven


E-MailMarala

ATL - Wolven


E-Mail


Bento

ATL - Wolven


E-MailMysa

ATL - Wolven


E-Mail


Documenten

Nieuws

Maandprogramma juli 2020

Dag lieve wolven en ouders

Eindelijk is het zover: vanaf volgende week zaterdag kunnen we weer naar de scouts gaan! We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien! In de bijlage vinden jullie het maandprogramma van juli. 

Aftellen geblazen tot 4 juli dus! Tot snel!

Veel liefs van jullie leiding

Akela, Bento, Dahinda, Jacala, Kigo, Mang, Marala & Mysa

 

bosbok - maandag 22 juni 2020 20:21
Maandprogramma juli
Scouts vanaf 1 juli
Beste Sperwers De overheid heeft de maatregelen omtrent het jeugdwerk versoepeld. Vanaf vandaag, 8 juni 2020, kunnen activiteiten in bubbels van 20 terug doorgaan. 👉🏻 MAAR: Wij hebben besloten om alle activiteiten van onze eenheid alsnog uit te stellen tot 1 juli (wanneer bubbels van 50 zijn toegelaten). Heel wat van onze takken bestaan uit meer dan 40 leden en leiding, waardoor de wekelijkse zaterdag- en zondag activiteiten voor ons niet haalbaar lijkt op vlak van organisatie en communicatie. We willen iedereen dezelfde kansen geven en het veilig houden voor iedereen. 😉 Vanaf 1 juli worden de zomerkampen georganiseerd 🏕 en zullen er nooit meer dan 2 takken tegelijk aanwezig zijn op het terrein, wat de organisatie van een veilige werking mogelijk maakt. Wij hopen jullie vanaf 1 juli terug met open armen te ontvangen aan onze scoutslokalen! 🤩 Een stevige linker De leiding
bosbok - maandag 8 juni 2020 17:55
Groot Kamp 2020

Beste ouders en wolven
 
Na lang afwachten mogen we deze zomer toch op kamp. In bijlage vinden jullie de infobrief met alle nodige informatie over ons wolvenkamp en een algemene infobrief met extra informatie omtrent de coronamaatregelen. Hopelijk zien jullie het allemaal zitten om mee te gaan op kamp. De leiding is alvast meer dan ooit gemotiveerd om er een spetterend kamp van te maken. 

 
Vriendelijke wolvengroetjes 🐺
Mysa, Marala, Jacala, Dahinda, Bento, Mang , Kigo & Akela 
 
 

 

bosbok - vrijdag 29 mei 2020 19:40
infobrief-Grootkamp-Wolven algemene_infobrief_zomerkampen2020_28eFOSDeSperwer
Paaskamp

Beste ouders/leden,

Zoals u waarschijnlijk reeds hebt gezien zijn de maatregelen omtrent het COVID-19 strenger geworden. Dit houdt onder andere in dat alle jeugdbeweging-gerelateerde activiteiten geschorst worden tot en met 19 april. Hierdoor zijn wij dan ook genoodzaakt om onze paaskampen af te gelasten.

Indien uw kind al ingeschreven was voor het paaskamp, zullen wij zo spoedig mogelijk het geld terug overschrijven op uw rekening. Indien uw kind nog niet ingeschreven was, dan is er geen probleem, u kunt gewoon niet meer inschrijven.

Als leidersgroep vinden wij dit zelf heel jammer dat onze activiteiten en paaskamp geschorst worden, daarom hebben wij een kleine vervangende activiteit elke zondag van 14u tot 17u00. Er zal een Facebook-groep zijn waar u of uw kind (indien uw kind zelf reeds Facebook heeft) lid van kan worden. In deze groep zal de leiding enkele opdrachten plaatsen die uw kind van thuis uit kan vervullen. Om het een beetje uitdagender te maken gaan we het de verschillende takken tegen elkaar doen opnemen. Dat de beste moge winnen!

https://www.facebook.com/groups/208645623757483/

Via deze link kunt u de pagina terugvinden. Belangrijk om te weten is dat wij enkel ouders en leden  aanvaarden en deze groep niet willen delen met anderen. Van zodra er vorderingen zijn in de situatie zullen wij dit tijdig naar u communiceren!

Voor verdere vragen kan u altijd terecht bij de eenheidsleider Yorick Van de Woestyne (0474  87 37  50) of naar Akela (04 96 13 04 62).

Scoutsgroetjes en een goede gezondheid
Mysa, Marala, Dahinda, Jacala, Mang, Bento, Kigo & Akela

bosbok - vrijdag 20 maart 2020 20:34
Coronavirus

Beste ouders en leden,

Na overleg met de jeugdsector heeft onze nationale koepel FOS besloten om alle activiteiten stil te leggen tot en met 31 maart, dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit houdt dus concreet in dat wij geen werking zullen geven gedurende de hele maand maart. Hiervoor onze oprechte excuses, maar de volksgezondheid is prioritair.

In de maand april zullen wij tot nader order normaal verdergaan met activiteiten. Dat wil zeggen dat ook ons paaskamp van 9 tot 11 april momenteel doorgaat. Indien dit de komende weken nog veranderd brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte.

Zit u nog met vragen, dan kan u terecht bij de eenheidsleider, Yorick Van de Woestyne (0474 87 37 50)

Stevige linker,

Jullie leiding

bosbok - donderdag 12 maart 2020 17:31

Foto'sHalloweenvergadering 28 oktober 2017


Gala-casino avond 18 november 2017

Gewone vergadering 6/10/18

design by nalo.be