Leeftijd:7 tot 9 jaar
Tijdstip:zaterdag van 14u tot 17u
Nodig:rugzakje met regenjas, koek en evt drankje (€0,50 voor drankje op de scouts)
Kamp:Paaskamp: 17-19 april 2020 Groot kamp: 15 - 22 juli 2020
E-mail: welpen@scoutswaarschoot.be

Takleider: Phao

TL - Welpen

Leiding

Shere Khan

AEL - Welpen

Chil

Kaa

Hathi

Baloe

Bagheera

Ikki

Januari

Beste ouders en welpen,

Met de welpenleiding wensen we jullie alvast een gelukkig nieuwjaar!  2020 wordt fantastisch en ook dit jaar maken we er in de scouts een leuk jaar van! We hebben deze maand enkele leuke activiteiten gepland. Zo starten we deze zaterdag met een avondvergadering. Dit wil zeggen dat het scouts is van 17:00-20:00 en dat de leden een lunchpakket moeten meenemen. De andere activiteiten kunnen jullie zien op het maandprogramma dat in bijlage zit en op de site staat.

Wij hebben nog enkele medische fiches tekort van enkele leden. Heb je nog geen medische fiche ingevuld voor je kind, wil je het dan zo snel mogelijk doen?

Met vriendelijke groeten
buidelbeer - donderdag 2 januari 2020 11:15
Maandprogramma januari

Beste welpen en ouders

Mijn recept voor het nieuwe jaar:
Een lepeltje geluk
Een spel op de scouts
Een vleugje plezier
En het maandprogramma voor januari

Jullie kapoenen
Welpenleiding

Oostmoer 2b
1 Januari 2020

alpaca - zondag 29 december 2019 20:07
MAANDPROGRAMMA-januari
Maandprogramma december

Beste ouders en welpen

De maand december is aangebroken. Neem zeker eens het maandprogramma door, want er staat veel leuks op de planning!

Vele groetjes

Alpaca - donderdag 28 november 2019 22:39
MAANDPROGRAMMA-december
Maandprogramma november

Beste welpen en ouders

In bijlage staat het maandprogramma voor november, neem het zeker eens door, want er staan enkele speciale activiteiten op de planning. We hopen jullie allen talrijk aanwezig te zien :)
Tot dan!

Groetjes

Kaja - vrijdag 1 november 2019 20:30
MAANDPROGRAMMA-november
Scoutsvergadering 26 oktober

Beste ouders,

Naar aanleiding van de Halloweenwandeling en de vele vragen, sturen wij even een mail ter verduidelijking. Op zaterdag 26 oktober vindt onze jaarlijkse Halloweenwandeling plaats. Er zijn verschillende activiteiten gepland zowel op vrijdag als op zaterdag.

Op zaterdag zal er om 14u00 een griezelige filmnamiddag plaatsvinden. Om 15u00 zullen er 2 films starten, een film voor kinderen vanaf 5 jaar en een film voor kinderen vanaf 12 jaar.  Iedereen is welkom, zowel de bevers als vriendjes en vriendinnetjes, maar ook ouders en grootouders. Die namiddag zal er dus geen gewone werking zijn op de scouts, maar er zullen wel kleine activiteiten georganiseerd worden voor kinderen die absoluut niet naar de film willen kijken. Er werd gevraagd om de welpen die namiddag geen breakzakje mee te geven. Er zal een openbare bar zijn en popcorn, chips en hotdogs verkocht worden aan democratische prijzen.  Meer info over de namiddag is te vinden op de Facebookpagina “28stefoshalloween” of bij onduidelijkheden mag u ook gerust een mailtje sturen.

In de avond is er mogelijkheid om deel te nemen aan de wandeling. Dit jaar zijn er 4 soorten wandelingen waar je aan kan deelnemen, maar ook hiervoor verwijs ik door naar de Facebookpagina, daar staat alles duidelijk op beschreven. Bij vragen, kan u ook gerust mailen.

Er zal geen werking plaatsvinden dit weekend, aangezien wij met de leiding op weekend zijn. Ondanks dat er geen scouts zal zijn, is er wel ticketverkoop voor de Halloweenwandeling. Heeft u nog geen ticket, maar wel heel veel interesse, dan ben je welkom op zaterdag of op zondag van 13u30 tot 14u00 en van 16u30 tot 17u00.  Kan je op deze momenten niet aanwezig zijn, dan heeft u nog de mogelijkheid om tickets te kopen in onze verkooppunten (Boekhandel Buysse, Fietsen Moens & Patisserie Lanckriet).

Kort samengevat:

Op zaterdag 19 oktober schorsen wij wegens leidersweekend.

Op zaterdag 26 oktober zal er scouts zijn, maar dit zal een filmnamiddag worden in teken van Halloween met daarna een Halloweenwandeling voor groot en klein.

Om de mail af te sluiten, herinner ik u graag nog om de medische fiche van uw welpen in te dienen en hun inschrijvings- en verzekeringsgeld te betalen.

Met vriendelijke groeten

Lennert De Ruyter (Phao)

! Aan de ouders die geen mailtje gekregen hebben, vraag ik als jullie eens een mailtje willen sturen naar het mailadres van de welpen (welpendesperwer@gmail.com). Zo kan ik jullie in het vervolg ook een mailtje sturen. !

buidelbeer - woensdag 16 oktober 2019 15:55

Thema vergadering: jungle book (8 okt.)

Themavergadering: Halloween (22 okt. 2016)

Gewone vergadering (25 maart 2017)

Paaskamp welpen 2019