Leeftijd:7 tot 9 jaar
Tijdstip:zaterdag van 14u tot 17u
Nodig:rugzakje met regenjas, koek en evt drankje (€0,50 voor drankje op de scouts)
Kamp:Paaskamp: 17-19 april 2020 Groot kamp: 15 - 22 juli 2020
E-mail: welpen@scoutswaarschoot.be

Takleider: Phao

TL - Welpen

Leiding

Shere Khan

AEL - Welpen

Chil

Kaa

Hathi

Baloe

Bagheera

Ikki

Schorsing paaskamp

Beste ouders/leden,

Zoals u waarschijnlijk reeds hebt gezien zijn de maatregelen omtrent het COVID-19 strenger geworden. Dit houdt onder andere in dat alle jeugdbeweging-gerelateerde activiteiten geschorst worden tot en met 19 april. Hierdoor zijn wij dan ook genoodzaakt om onze paaskampen af te gelasten.

Indien uw kind al ingeschreven was voor het paaskamp, zullen wij zo spoedig mogelijk het geld terug overschrijven op uw rekening. Indien uw kind nog niet ingeschreven was, dan is er geen probleem, u kunt gewoon niet meer inschrijven.

Als leidersgroep vinden wij dit zelf heel jammer dat onze activiteiten geschorst worden, daarom hebben wij een kleine vervangende activiteit elke zondag van 14u tot 17u00. Er zal een Facebook-groep zijn waar u of uw kind (indien uw kind zelf reeds Facebook heeft) lid van kan worden. In deze groep zal de leiding enkele opdrachten plaatsen die uw kind van thuis uit kan vervullen. Om het een beetje uitdagender te maken gaan we het de verschillende takken tegen elkaar doen opnemen. Dat de beste moge winnen!

Via deze link kunt u de pagina terugvinden. Belangrijk om te weten is dat wij enkel ouders en leden aanvaarden en deze groep niet willen delen met anderen.

Van zodra er vorderingen zijn in de situatie zullen wij dit tijdig naar u communiceren! Voor verdere vragen kan u altijd terecht bij de eenheidsleider Yorick Van de Woestyne (0474 87 37 50) of Phao (0471 84 03 28)  .

Scoutsgroetjes,
De welpenleiding

buidelbeer - zondag 22 maart 2020 17:52
Schorsing maand maart wegens Corona

Beste ouders en leden,

Na overleg met de jeugdsector heeft onze nationale koepel FOS besloten om alle activiteiten stil te leggen tot en met 31 maart, dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit houdt dus concreet in dat wij geen werking zullen geven gedurende de hele maand maart. Hiervoor onze oprechte excuses, maar de volksgezondheid is prioritair.

In de maand april zullen wij tot nader order normaal verdergaan met kampen en activiteiten.

Zit u nog met vragen, dan kan u terecht bij de eenheidsleider, Yorick Van de Woestyne (0474 87 37 50)

Stevige linker,

Jullie leiding

buidelbeer - donderdag 12 maart 2020 16:53
Infobrief paaskamp

Dag ouders en welpen

De paasvakantie nadert en dus ook ons eigenste fantastische paaskamp! Wij als leiding hopen alvast dat de welpen even enthousiast zijn als ons om te vertrekken!
In bijlage krijgen jullie een infobrief met extra uitleg over ons paaskamp, het thema is wintersport! Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie steeds mailen naar welpendesperwer@gmail.com of een berichtje sturen naar Phao (04 71 8403 28).

Tot op zaterdag!
Ps. 14/03 organiseren we ook nog een kort infomoment over het paaskamp!

Met scoutsrijke groeten,

Ikki, Kaa, Baloe, Bagheera, Shere-Khan, Chil, Hathi en Phao

Alpaca - dinsdag 10 maart 2020 13:06
infobrief-Paaskamp-2020
Maandprogramma Maart

Lieve welpen en ouders

Hier is het maandprogramma voor maart! We raden aan het zeker te lezen, want je vindt er info over de teerpootproef, infomoment voor paaskamp en de vriendjesdagen!

Tot dan!

Jullie leiding

alpaca - woensdag 26 februari 2020 8:32
MAANDPROGRAMMA-maart
BP-spel

Beste ouders en welpen

Op 22 februari staat er BP-spel op de planning. De kindjes hoeven geen geld mee te hebben. Wij zorgen ook voor een koekje en een drankje. Het spel start om 13:30, dus gelieve iets vroeger te komen. Het spel kan ook uitlopen tot 17:15.

Met vriendelijke groeten

De welpenleiding

buidelbeer - maandag 17 februari 2020 17:40

Thema vergadering: jungle book (8 okt.)

Themavergadering: Halloween (22 okt. 2016)

Gewone vergadering (25 maart 2017)

Paaskamp welpen 2019