Leeftijd:7 tot 9 jaar
Tijdstip:zaterdag van 14u tot 17u
Nodig:rugzakje met regenjas, koek en evt drankje (€0,50 voor drankje op de scouts)
Kamp:Paaskamp: 17-19 april 2020 Groot kamp: 15 - 22 juli 2020
E-mail: welpen@scoutswaarschoot.be

Takleider: Phao

TL - Welpen

Leiding

Shere Khan

AEL - Welpen

Chil

Kaa

Hathi

Baloe

Bagheera

Ikki

Medische fiche

Beste ouders,

Mag ik vragen de medische fiche zo snel mogelijk afgedrukt en ingevuld mee te brengen naar de scouts. Dit geldt ook voor leden die reeds al in de scouts zaten, dit moet elk jaar opnieuw.

Je kan het bestand vinden bij "Documenten".

buidelbeer - zaterdag 21 september 2019 12:47
Medische fiche

Beste ouders,

Wegens een technische fout van de site is het helaas niet mogelijk om bestanden te uploaden. Hierdoor vermeld ik even kort wat we allemaal deze maand gaan doen.

7 september: gewone vergadering

Nieuwe welpjes en nieuwe leiding? Vandaag spelen we superleuke kennismakingsspelletjes om elkaar (nog) wat beter te leren kennen!!

14 september: gewone vergadering

De leiding is er terug helemaal klaar voor om een hele namiddag spelletjes te spelen. Neem al je vriendjes en vriendinnen mee om er samen met ons een leuke namiddag van te maken!

21 september: open scoutsdagen + infomoment

Vandaag is iedereen tussen 7 en 9 jaar (2de-3de leerjaar) welkom op de scouts want het is open scoutsdag! Neem dus maar allemaal jullie vriendjes of vriendinnetjes mee! We starten om 14uur stipt. Het is ook zomerbar dus iedereen is welkom om 16:45 om iets te komen drinken om zo de scouts te sponsoren!

We nodigen alle mama's en papa's uit om 17 uur in het welpenlokaal voor ons infomoment. We zullen jullie meer informatie geven over wat er allemaal te beleven valt in de welpenhorde!

28 september: schorsing

Vandaag is het jammer genoeg geen scouts :(! De leiding gaat op vormingsweekend met alle andere FOS eenheden om nog meer spelletjes te leren kennen!

Vergeet allemaal jullie medische fiche niet afgedrukt en ingevuld mee te brengen tijdens de eerste weken van de scouts!

buidelbeer - vrijdag 6 september 2019 9:38

Beste ouders en welpen,

In bijlage vinden jullie het maandprogramma van september voor de welpen! De leiding heeft er alvast heel veel zin in!

buidelbeer - zaterdag 21 september 2019 12:46
Verzekeringsbrief 2019-2020 + medische fiche

Beste welpen en ouders,

In bijlage vinden jullie de verzekeringsbrief en de medische fiche. Jullie hebben tijd tot 3 november 2019 om het geld over te schrijven op het rekeningnummer van de welpen. Tot dan zijn de kinderen, die vorig jaar al ingeschreven waren in onze scouts, verzekert. De nieuwe leden hebben een proefverzekering voor 3 weken, daarna kunnen wij pas echt verzekeren indien het geld is overgeschreven.

Gelieve de medische fiche zo snel mogelijk af te geven, zo zijn wij op de hoogte van alle info.

Groetjes,

buidelbeer - zaterdag 21 september 2019 12:46
verzekeringsbrief welpen Medische fiche
Overgang
Beste ouders, Morgen is het overgang! De oudste jaars worden morgen overgegooid naar de wolven en de nieuwe leiding wordt bekend gemaakt!! Jullie worden verwacht om 13:30 en de activiteit duurt tot 17u! Tot morgen
Damhert - vrijdag 30 augustus 2019 20:03

Thema vergadering: jungle book (8 okt.)

Themavergadering: Halloween (22 okt. 2016)

Gewone vergadering (25 maart 2017)

Paaskamp welpen 2019