Leeftijd:7 tot 9 jaar
Tijdstip:zaterdag van 14u tot 17u
Nodig:rugzakje met regenjas, koek en evt drankje (€0,50 voor drankje op de scouts)
Kamp:Paaskamp: 17-19 april 2020 Groot kamp: 15 - 22 juli 2020
E-mail: welpen@scoutswaarschoot.be

Takleider: Phao

TL - Welpen

Leiding

Shere Khan

AEL - Welpen

Chil

Kaa

Hathi

Baloe

Bagheera

Ikki

Maandprogramma juli

Aller-allerliefste welpen,

We hebben jullie ontzettend gemist de voorbije maanden, maar mogen jullie volgende maand terug op de terreinen ontvangen! Deze maand gaan we ook op kamp (kei tof, we kijken er naar uit!), dus neem zeker eens het maandprogramma en de kampbrief door voor alles wat je moet weten.

Tot op de scouts!
Jullie leiding

Bagheera, Hathi, Chil, Ikki, Kaa, Shere Khan, Phao en Baloe

alpaca - dinsdag 16 juni 2020 10:02
MAANDPROGRAMMA-juli
Infobrief Groot kamp

Lieve welpen en ouders

De kogel is door de kerk: we gaan op kamp! De leiding kijkt er alvast heel erg naar uit. In bijlage vinden jullie de brief met alle informatie over het groot kamp.

Belangrijk:

Omdat we van de overheid met maximum 50 personen op kamp mogen gaan, worden de inschrijvingen beperkt tot 39 leden. Dit is omdat er ook al 8 man leiding en 3 kokkies meegaan. Je bent pas officieel ingeschreven als je 135 euro hebt overgeschreven én als je de medische gegevens van jouw zoon/dochter online op Keeo hebt ingevuld.

Veel scoutsgroetjes

Bagheera, Baloe, Chil, Hathi, Ikki, Kaa, Shere-Khan en Phao

hert - vrijdag 29 mei 2020 19:54
infobrief-grootkamp-welpen-2020 algemene_infobrief_zomerkampen2020_28eFOSDeSperwer
Schorsing paaskamp

Beste ouders/leden,

Zoals u waarschijnlijk reeds hebt gezien zijn de maatregelen omtrent het COVID-19 strenger geworden. Dit houdt onder andere in dat alle jeugdbeweging-gerelateerde activiteiten geschorst worden tot en met 19 april. Hierdoor zijn wij dan ook genoodzaakt om onze paaskampen af te gelasten.

Indien uw kind al ingeschreven was voor het paaskamp, zullen wij zo spoedig mogelijk het geld terug overschrijven op uw rekening. Indien uw kind nog niet ingeschreven was, dan is er geen probleem, u kunt gewoon niet meer inschrijven.

Als leidersgroep vinden wij dit zelf heel jammer dat onze activiteiten geschorst worden, daarom hebben wij een kleine vervangende activiteit elke zondag van 14u tot 17u00. Er zal een Facebook-groep zijn waar u of uw kind (indien uw kind zelf reeds Facebook heeft) lid van kan worden. In deze groep zal de leiding enkele opdrachten plaatsen die uw kind van thuis uit kan vervullen. Om het een beetje uitdagender te maken gaan we het de verschillende takken tegen elkaar doen opnemen. Dat de beste moge winnen!

Via deze link kunt u de pagina terugvinden. Belangrijk om te weten is dat wij enkel ouders en leden aanvaarden en deze groep niet willen delen met anderen.

Van zodra er vorderingen zijn in de situatie zullen wij dit tijdig naar u communiceren! Voor verdere vragen kan u altijd terecht bij de eenheidsleider Yorick Van de Woestyne (0474 87 37 50) of Phao (0471 84 03 28)  .

Scoutsgroetjes,
De welpenleiding

buidelbeer - zondag 22 maart 2020 17:52
Schorsing maand maart wegens Corona

Beste ouders en leden,

Na overleg met de jeugdsector heeft onze nationale koepel FOS besloten om alle activiteiten stil te leggen tot en met 31 maart, dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit houdt dus concreet in dat wij geen werking zullen geven gedurende de hele maand maart. Hiervoor onze oprechte excuses, maar de volksgezondheid is prioritair.

In de maand april zullen wij tot nader order normaal verdergaan met kampen en activiteiten.

Zit u nog met vragen, dan kan u terecht bij de eenheidsleider, Yorick Van de Woestyne (0474 87 37 50)

Stevige linker,

Jullie leiding

buidelbeer - donderdag 12 maart 2020 16:53
Infobrief paaskamp

Dag ouders en welpen

De paasvakantie nadert en dus ook ons eigenste fantastische paaskamp! Wij als leiding hopen alvast dat de welpen even enthousiast zijn als ons om te vertrekken!
In bijlage krijgen jullie een infobrief met extra uitleg over ons paaskamp, het thema is wintersport! Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie steeds mailen naar welpendesperwer@gmail.com of een berichtje sturen naar Phao (04 71 8403 28).

Tot op zaterdag!
Ps. 14/03 organiseren we ook nog een kort infomoment over het paaskamp!

Met scoutsrijke groeten,

Ikki, Kaa, Baloe, Bagheera, Shere-Khan, Chil, Hathi en Phao

Alpaca - dinsdag 10 maart 2020 13:06
infobrief-Paaskamp-2020

Thema vergadering: jungle book (8 okt.)

Themavergadering: Halloween (22 okt. 2016)

Gewone vergadering (25 maart 2017)

Paaskamp welpen 2019