Leeftijd:5 jaar(!) tem 7 jaar (1e leerjaar)
Tijdstip:Op zaterdag: 14u00 - 17u00
Nodig:Zakje met fruit/koek & drank OF €0,50 voor drankje
Kamp:Paaskamp: 11- 12 april 2019, Grootkamp: 10- 15 juli 2020
E-mail: Bevers@scoutswaarschoot.be

Takleider: Regenboog

TL - Bevers

Leiding

Nala

Pluimstaart

Kleine Bever

Peddel

Rusty

Keeo

Bubbels

Echo

- Bevers

Maandprogramma september

Beste ouders

Er is momenteel een klein probleem met het openen van de maandprogramma's. Aangezien we jullie niet in het donker willen laten, vermelden we het programma hier onder!

7 september: Gewone vergadering + infomoment (14.00 uur)
We starten onze eerste vergadering direct met het infomoment. Zodat je goed weet hoe jullie bevers hun jaar er zal uitzien. Daarna bezorgen we ze nog een middag vol plezier en kennismakingsspelletjes!

14 september: Gewone vergadering

21 september: Themavergadering Circus + Open Scoutsdagen
Onze eerste themavergadering van het jaar is er eentje in het thema circus. Dus trek je favoriete clownspak of acrobatenkostuum maar aan!

Die dag zijn het ook Open Scoutsdagen, dat betekent dat iedereen zijn vriendjes en vriendinnetjes (tussen 5-7 jaar) mag meenemen om eens te komen proeven van de scouts! Vanaf 16u45 kan je ook genieten van een drankje op de Open Scoutsbar.

28 september: SCHORSING
Op zaterdag 28 september is er jammer genoeg geen scouts. De leiding gaat op Saamdagen: een weekend vol vormingen, workshops en activiteiten om nóg beter leiding te leren geven. We zien jullie graag terug op zaterdag 5 oktober!

Vele groetjes
de beverleiding
suga - woensdag 4 september 2019 11:28
Maandprogramma september+ infomoment

Beste ouders

Eerst en vooral zien wij het ook dit jaar als leiding gigantisch hard zitten om jullie bevers elke zaterdag een toffe namidag te bezorgen!

Om al een beter beeld te krijgen van hoe deze maand er nu zal uitzien, kan je in de bijlage het eerste maandprogramma vinden. Lees deze zeker eens, want er staan al enkele belangrijke data in.

Op 7 september om 14u nodigen we jullie uit op ons infomoment.

Hopelijk zien we jullie daar!

Groetjes

de beverleiding

suga - maandag 2 september 2019 15:13
maandprogramma-september
BELANGRIJK: overgang

Beste ouders en lieve Bevers

Zaterdag is de allerlaatste dag van het scoutsjaar 2018-2019  aangebroken. Traditioneel is er dan ook onze overgang. Op de overgang spelen we aan gezamenlijk spel met alle takken en worden de oudste bevers "overgegooid" naar de Welpen.

Iedereen wordt verwacht om 13.30 uur en wij voorzien een break. Jullie hoeven dus geen rugzakjes mee te geven.

Alle ouders zijn vanaf 16.00 uur welkom om het "overgooien" te zien. Dit is steeds een leuk tafereel en een mooie traditie. Plus jullie zien dan ook meteen de nieuwe leiding.

Hopelijk voor een laatste keer tot zaterdag!

Scoutsgroetjes
Peddel, Regenboog, Kleine Bever, Nala, Grote Bever, Bruine Bever, Pluimstaart, Valko en Tic-Tac

Linerle - dinsdag 27 augustus 2019 19:00
Zaterdag 24 augustus
Lieve ouders en Bevers Zaterdag is al onze allerlaatste scoutsvergadering voor de overgang... Het jaar is ontzettend snel gegaan, maar je weet wat ze zeggen. Hoe meer je je amuseert, hoe sneller de tijd gaat! Wij willen daarom nog een allerlaatste onvergetelijke scoutsvergadering plannen en nodigen daarvoor jullie ook uit! Na onze heuse sneukeltocht zijn jullie vanaf 16.30 uur welkom op onze afsluitende receptie. Een break hoeft dus niet zaterdag! Hopelijk zijn we ontzettend talrijk zaterdag! PS, laatste week om in te schrijven voor de barbecue!
Linerle - donderdag 22 augustus 2019 19:56
Maandprogramma augustus

Goedemorgen

De laatste maand gaat morgen van start, dus in bijlage nog een spetterend maandprogramma!

Scoutsgroetjes

linerle - woensdag 31 juli 2019 8:49
Augustus

Gewone vergadering (2015-2016)