Leeftijd:5 jaar(!) tem 7 jaar (1e leerjaar)
Tijdstip:Op zaterdag: 14u00 - 17u00
Nodig:Zakje met fruit/koek & drank OF €0,50 voor drankje
Kamp:Paaskamp 13-14 april 2019 Groot kamp: 8-13 juli 2019
E-mail: Bevers@scoutswaarschoot.be

Takleider: Tic-Tac

TL - Bevers

Leiding

Grote Bever

Nala

Regenboog

Pluimstaart

Bruine Bever

Kleine Bever

Peddel

Infobrief groot kamp + zomerbar + communies en lentefeesten

Beste ouders

Een hele e-mail boordevol informatie!

Ten eerste vinden jullie in bijlage de infobrief voor Groot kamp! Inschrijven kan dan ook vanaf vandaag tot en met 28 juni. Het infomoment voor groot kamp vindt plaats op zaterdag 1 juni om 14 uur.
De uren die in de infobrief staan zijn behoorlijk bindend, maar omwille van omstandigheden (afhankelijk van de NMBS) kunnen deze uren nog wijzigen. We houden jullie alleszins op de hoogte!

Ten tweede vinden jullie op de startpagina ook een uitnodiging voor onze allereerste zomerbar. We nodigen jullie allemaal een kwartiertje vroeger uit zaterdag om een drankje te komen nuttigen ten voordelen van de Scouts & om de leiding ook wat beter te leren kennen.

Tot slot vraag ik ook om mij door te geven (via e-mail) wie onlangs zijn of haar communie of lentefeest deed of doet. De leiding voorziet namelijk graag een verrassing voor deze belangrijke gebeurtenis!

Alvast een zeer fijn weekend gewenst!

Scoutsgroetjes
Peddel, Regenboog, Kleine Bever, Nala, Grote Bever, Bruine Bever, Pluimstaart, Valko en Tic-Tac

linerle - vrijdag 24 mei 2019 18:50
Infoboekje Groot kamp 2019
Maandprogramma mei
Beste ouders

Na een schitterend paaskamp achter de rug te hebben, gaan we er in de maand mei nog eens een lap opgeven met tal van leuke activiteiten. .

PS: We zijn nog steeds op zoek naar een tweepersoonsmatras die verkeerd is meegenomen na paaskamp....

linerle - dinsdag 30 april 2019 21:27
Mei
Verloren voorwerpen Paaskamp
Beste ouders

Hopelijk zijn jullie bevers al helemaal uitgeslapen en hebben ze fijne verhalen vertel over het paaskamp. Wij vonden het alleszins een zeer geslaagd kamp!

Na zondag zijn er wel nog een aantal zaken blijven liggen zoals luchtmatrassen en kleren, jullie kunnen dit uiteraard op zaterdag terug komen ophalen. Kids-ID's zullen ook zaterdag worden uitgedeeld.

Er is echter vermoedelijk wel een kleine vergissing gebeurd.  Iemand heeft waarschijnlijk een verkeerde luchtmatras meegenomen, want er wordt een tweepersoonsluchtmatras vermist. Toevallig een verkeerde luchtmatras mee naar huis, laat het dan zeker weten zodat we deze kunnen omwisselen.

Indien je nog vreemde voorwerpen gevonden hebt die niet van jouw bever zijn mag je deze ook zeker teruggeven en wij zoeken dan de juiste eigenaar.

Alvast bedankt!

linerle - maandag 15 april 2019 15:50
Praktische informatie Paaskamp

Zaterdag is het zover, ons paaskamp!!

Ik zet graag nog enkele praktische zaken op een rijtje voor het paaskamp.

Zaterdag zijn jullie welkom tussen 9.30 en 10 uur om jullie te installeren. Om 10 uur starten we met de verzameling en gaat ons weekend officieel van start!
Zondag eindigt ons paaskamp helaas om 17 uur en mogen jullie dus jullie bevers komen halen.

Op zaterdag kan je terecht bij onderstaande personen voor de volgende zaken:

Aanwezigheden

Pluimstaart en Regenboog

Medische fiches & medicijnen

Grote Bever

KidsID & SIS-kaart

Tic-Tac

Slaapzaal

Nala, Peddel en Bruine Bever

Iedereen mag al verkleed toekomen, want we starten meteen en om helemaal in de stemming te komen... Bekijk zeker dit filmpje!

Tot zaterdag!!

linerle - maandag 8 april 2019 19:11
medische-fiche
Maandprogramma april
Beste ouders

In bijlage het maandprogramma voor april met uiteraard als belangrijkste activiteit: Het paaskamp!

Zaterdag hebben we techniek slaapzak, een slaapzak meebrengen hoeft niet :)

Inschrijven hiervoor kan nog tot en met 05.04.

linerle - donderdag 4 april 2019 19:17

Gewone vergadering (2015-2016)

Naar het bos (2015-2016)

Halloween (2015-2016)